Blogi

Tiistai, Huhtikuu 16, 2024, 13:37

Oletko kokenut ihmeitä? Yllättäviä sattumia? Asioita ja tapahtumasarjoja, joita olet jäänyt pohtimaan vielä jälkeenkin päin, miten siinä niin tai näin kävikään. Entä manifestointi. Toimiiko se? Voiko positiivisellä mielellä luoda uutta ja saada muutoksia aikaseksi?

Vuosia sitten aloittaessani yritystoiminnan, koin ihmeelliisiä asioita, joille ei vieläkään löydy selitystä. Olin perustanut Yoga Feenixin ja yrityksen alkuinvestoinnit olivat vieneet säästöjä, mutta tuloa ei juurikaan vieä tullut. Tuore Yoga Alliancen Joogaopettajakoulus oli kallis, mutta antoisa. Olin intoa täynnä ja vuokrasin tilat, joihin suunnittelin joogakurssia. Ketään ei tullut kurssille. Istuin ja meditoin yksin varaamassani tanssisalissa ja mietin mitä voisin tehdä.

Manifestointi, rukoileminen, positiivinen ajattelu.... kokeilin taikoja. Miten tämän homman saisi toimimaan, liiketoiminnan nytkähtämään alkuun ja toimeentulon. Edes sen verran, että voin maksaa laskut, vuokran ja rahaa jäisi elämiseen. Luin opuksia, kokeilin erilaisia menetelmiä. Tarot kortteja, heiluria ja kävin selvännäkijälläkin.

"Rahaa pitää arvostaa ja siitä pitää kiittää. Sitä pitää myös aina olla, edes vähän". Luin jostakin opuksesta ja ostin kauniin lompakon, jonne sujautin viisikymmentä euroa. Seteli, joka oli aina siellä (hätävarana). Jemmarahaan kiinnitin post it lapun, johon olin kirjoittanut "kiitos, kiitos, kiitos". Tämä raha oli AINA lompakossa muistuttamassa kiittämisen tärkeydestä. Kiitollisuus tuo runsauttta!

Taiat eivät tepsineet ja edelleen istuin yksin meditoimassa vuokraamassani tanssisalissa, kun ketään ei saapunut kurssille. Olin ahdistunut, stressaanutunut ja taloudellinen huoli toi pelkoa. Kun kävelin kotiin, löysin maasta 20€:n setelin. Tämä ihmeellinen sattuma piristi mieltä ja ajattelin, että sain ainakin tanssitilan vuokrakulut kuitattua löytörahalla.

Seuraavalla viikolla kauppareissulla löysin jälleen 20€ parkkipaikalta, kaupan edestä. Rahan tiputtajaa ei näkynyt missään ja katselin kevään harmaalle taivaalle. Kiitos, kiitos, kiitos! Viikonloppuna olimme miesytäväni kanssa kaupungilla ja kävellessämme kadulla oli edessäni jälleen 20€:n seteli. Juttelimme asaista ja kerroin näistä epätodellisista sattumista. Olin kiitollinen löytörahoista ja päätin, etten enää stressaa rahasta. Sitä tulee ja menee. Rahan kuulukin kiertää ja päätin luottaa siihen, että kaikki AINA järjestyy. 

Seuraavalla viikolla joogatunnille tuli kaksi asiakasta ja olin kiitollinen! Tästä se lähtee. Pienin askelin, tunti kerrallaan. Kaikki kasvu vaatii kärsivällisyyttä, positiivista ajattelua, luottamusta ja hitusen taikapölyä ja ihmeitäkin. Ihmeitä tapahtuu!


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
"Minun kotini on maailma, kattoni on taivaankansi ja lattiani äitimaa. Et voinutkaan rakentaa muureja ympärilleni. Minun siipeni kantavat, sydämeni laulaa vapauden laulua ja minun täytyy jatkaa matkaa....
Hyväsi rakkaani, hyvästi!"


Tanja -Reissunaisen siivillä