Joogapalveluita vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä

Yoga Feenix - Mistä kaikki alkoi?

Jooga tuli elämääni 2000-luvun alussa.  Aktiiviliikkujana kaipasin suorittavaan ja hektiseen elämääni lempeämpää ja kehoa huoltavaa liikettä. Tein pitkiä työpäiviä lentoemäntänä, ryhmäesimiehenä sekä lentoyhtiön turvakouluttajana. Jooga antoi hyvää vastapainoa työhöni ja rauhoittti mieltä. Jooga jäi elämäntavaksi, kasvoi suureksi intohimoksi ja lopulta ajatus Yoga Feenixistä piirtyi mieleeni. Kävin eri opettajien joogatunneilla ja kursseilla, niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Luin joogafilosofiaa, osallistuin ashramin toimintaan ja hain lisäoppia Balilta ja Thaimaasta. Kouluttauduin hathajoogaohjaaksi vuonna 2013-2014 ja vuonna 2018 suoritin kansainvälisen Yoga Alliancen lisenssioiman RYT200- joogaopettajakoulutuksen Thaimaassa. 

Jooga ei ole pelkästään fyysistä liikettä, vaan kokonaisvaltaista kehon ja mielen kuuntelua, läsnäoloa ja hyvinvointia tukevia valintoja.  Tärkeintä ohjaustyössäni on asiakasturvallisuus, ohjaustyö kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin näkökulmasta, läsnäolo hetkessä, positiivisuus ja hyvinvointia edistävien ideoiden ja ajatuksien jakaminen. Minua motivoi asiakkailtani saama kiitos, mm. kuinka jooga on vaikuttanut tervehdyttävästi selkäongelmiin, opettanut rentoutumaan sekä auttanut nukahtamisvaikeuksissa. Hektisessä ja suorittavassa elämässämme jooga, paitsi lisää kehotietoisuutta, se myös opettaa hiljentymään ja kuuntelemaan omaa sisintään, omaa sielua.  "Jooginen ajattelu" ja arvomaailma, ovat  laajentaneet elämänkatsomustani, opettaneet hyväksymään, olemaan kiitollinen ja elämään rakkauden kautta. 

Viikkotunnit ja kurssit pidän pääasiassa Oulun seudulla ja lähikunnissa. Retriittejä ja joogatapahtumia ohjaan myös muualla. Yoga Feenixin verkkokaupasta löytyvät tarkemmat tiedot tulevista kursseista, työpajoista, retriiteistä sekä joogamatkoista. Viikkotunteja ohjaan mm. Fitness24Seven liikuntakeskuksessa, Oulun Joogastudioilla, Naisten Hyvinvointikeskus Tuntumassa, Oulu-opistolla, Pajalla sekä Kuntokeskus Sportellossa. Lisäksi pidän yksityistunteja yrityksille, liikuntaseuroille sekä teen henkilökohtaisia joogaohjelmia. Lämpimästi toivotan Sinut tunneilleni tutustumaan joogaan ja sen hyvää tekeviin vaikutuksiin. 

Nähdään joogamatolla! 
Rakkaudella Tanja

  • RYT200 Yoga Alliance, kansainvälinen joogaohjaajakoulutus 2018
  • Kokonaisvaltainen joogaohjaajakoulutus 2014 
  • Työhyvinvointivalmentajakoulutus 2013 
  • Luonto- ja Elämysmatkailututkinto 1999
  • SVOL:n ryhmäliikuntaohjaaja koulutus 1998, 2014