Blogi

Perjantai, Elokuu 25, 2023, 10:12

Lapsesta asti olen oivaltaut luontoyhteyden tärkeyden. Asuin lapsuuteni Rovaniemellä, Someroharjun asutusalueella. Ympärillä oli metsiä ja paikka sijaitsi korkean vaaraaan päällä, josta näkyi iltaisin kaupungin valot seitsemän kilometrin päässä. Leikimme paljon ystävieni kanssa metsässä. Kiipeilimme suurien kivien päälle, rakensimme majoja ja leikimme kepeillä, kivillä ja luonnon materiaalilla. Metsä oli myös piilopaikkani, jos olin riidellyt siskoni kanssa tai halusin olla yksin. Metsä rauhoitti ja murheet unohtuivat.

Vuosi jenkeissä parikymppisenä sai kaipaamaan suomalaista metsäluontoa. San Franciscon sykkeestä muutiin suoraan opiskelemaan Lappiin luonto- ja elämysmatkailua. Tästä koulutuksesta on paljon hyötyä nykyisessä työssäni, järjestäessäni jooga- ja hyvinvointitapahtumia ja joogavaelluksia. Puita SAA ja kannattaa halata. Meidän on tärkeää pitää huolta ympäristöstämme ja ymmärtää, että myös luonto hoitaa meitä. Olemme osa luontoa, osa luomakuntaa. 

Seuraava Joogavaellus ja metsäjooga tapahtuma järjestetetään 3.9. Pilpasuolla. Lue lisää ja lähde mukaan metsään huoltmaan kehoa ja mieltä!

https://holvi.com/shop/yogafeenix/product/90cd2b8b68c141a7d8929f2ba335932d/

 


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
"Minun kotini on maailma, kattoni on taivaankansi ja lattiani äitimaa. Et voinutkaan rakentaa muureja ympärilleni. Minun siipeni kantavat, sydämeni laulaa vapauden laulua ja minun täytyy jatkaa matkaa....
Hyväsi rakkaani, hyvästi!"


Tanja -Reissunaisen siivillä