Olet jumalatar, uuden elämän luoja!

Ajatuksia joogamatolta
4.7.2019
Jooga pelasti elämäni!
19.9.2019
Show all

Olet jumalatar, uuden elämän luoja!

Raskaus ja äidiksi kasvaminen ovat suurimpia muutoksia naisen elämässä. Ajatukset ja toiminta, jotka aikaisemmin pyörivät työn, uran tai kodin ympärillä, saavatkin täys käännöksen. Fyysinen, alati muuttuva keho ja kohdussa kasvava pienokainen, muuttavat ajattelua ja arvoja. Moni tuleva äiti tuntee myös pelkoa, riittämättömyyttä ja jännitystä tulevia muutoksia kohtaan. Osaanko, pystynkö, pärjäänkö? Onko kaikki varmasti hyvin?

Mammajoogasta hyvinvointia keholle ja mielelle!

Mammajooga on joogaryhmä raskaana oleville sekä tuoreille äideille.
Mammajoogassa teemme turvallisia hathajoogaliikkeitä, rentoutumis- ja hengitysharjoituksia. Liikkeet ovat lempeitä, kehoa huoltavia ja turvallisia raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Harjoitukset lisäävät kehontuntemusta ja valmistavat kehoa sekä mieltä tulevaan synnytyskokemukseen sekä synnytyksestä palautumiseen.

Mammajooga huoltaa myös mieltä. Jokainen äiti ja tuleva äiti on uuden elämän luoja ja jumalatar. Keho on viisas ja tietää tarkalleen mitä tehdä. Intuitioon luottaminen, oman voiman löytyminen raskauden ja äidiksi kasvamisen myötä tuovat itsevarmuutta, rohkeutta ja opettavat luottamaan omaan kehoon. Mammajooga tuo kokonaisvaltaista hyvinvointia tulevaan muutokseen. Lue lisää tulevista kursseistamme ja ilmoittaudu mukaan! https://holvi.com/shop/yogafeenix

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *