Unelmia ja taikapölyä vuodelle 2019!

Taltuta apinamieli meditaatiolla!
7.11.2018
Hetkessä elämisen taito
10.1.2019
Show all

Unelmia ja taikapölyä vuodelle 2019!

Vuodenvaihde saa aina pohtimaan kulunutta vuotta. Kiitän uusista kokemuksista ja tapahtumista. Kiitän kaikista uusista ihmisistä, jotka ovat tulleet elämääni. Kiitän vastoinkäymisistä ja haasteista – niiden tarkoitus on juuri opettaa meitä elämän polulla. Kiitän terveydestäni ja omasta hyvinvoinnistani. Muistutan itseäni olemaan lempeä, hyväksyvä ja rakastava, jokainen päivä.

Unelmilla on tapana toteutua- kun aika on kypsä

Kaksi vuotta sitten, uuden vuoden aikaan, muutimme tyttäreni kanssa Ouluun. Kävelin keskustassa ja ihmettelin tyhjiä liikehuoneistoja ja kivijalkakauppoja. Kauppakeskus Valkea oli vasta auennut ja autioittanut keskustan liiketiloja. Mietin ja unelmoin, kuinka ihanaa olisi ohjata joogaa Oulun sydämessä, keskellä kaupunkia. Liikehuoneistoja oli tarjoilla pilvin pimein, mutta silloin minulla ei ollut vielä edes toiminimeä ja Yoga Feenix oli kaukainen unelma.

Vuosi myöhemmin Fitness24Seven perustettiin Oulun keskustaan ja pääsin liikuntakeskukseen joogaohjaajaksi. Ohjaamieni joogatuntien määrä on triplaantunut vuoden aikana ja joogatunnit ovat lähes aina täynnä. Jooga kiinnostaa, koukuttaa ja antaa niin paljon. Jooga lisää hyvinvointia niin keholle kuin mielellekkin. Olen ihan superkiitollinen, että unelmani toteutui ja saan ohjata joogaa Oulun sydämessä.

Puistojoogaa, lounasjoogaa Villa Hannalassa ja ihanat retritit Lapin luonnon keskellä

Vuoteen 2018 mahtui niin paljon. Uusia ideoita, tapahtumia ja monta uutta asiakaskohtaamista. Yoga Feenixin palveluihin tulee uutta myös vuodelle 2019. Olin jo pitkään etisinyt tiloja Mindfulness & Joogakurssin pitämiseen. Vihdoinkin ne löytyivät Pajalan tiloista, ihan Oulun keskustasta. Uusi kurssi alkaa tammikuun lopulla. Käy katsomassa uusi kurssitarjonta ja ilmoittaudu mukaan! https://holvi.com/shop/yogafeenix/

Ennen sitä on aika ladata akkuja, oppia uutta ja hiljentyä hetkeksi oman itsensä ääreen. Vietän alkuvuoden Samma Karunan joogakoulussa, Koh Phangan saarella. Itselleni on ensiarvoisen tärkeää päivittää tietoja ja ammentaa uusia ideoita sekä oppia uutta huippu ihanilta joogaopettajilta ympäri maailmaa. Joogan opettaminen on unelma työtä, mitä teen täydellä sydämelläni. Siltikin, ja ehkä juuri siksi, tuntuukin ihanalta päästä vastaanottamaan myös muiden oppeja. Olla yksi oppilas muiden joukossa. Ja saada aikaa oman mielen hiljentämiseen. Herätä aamulla aikaisin auringon kanssa ja meditoida turkoosin meren äärellä, hiljentyä, kiittää ja olla läsnä.

 Toivon Sinulle unelmia, valoa, iloa ja taikapölyä vuodelle 2019! Rakkaudella Tanja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *