Yoga Feenix – Joogasta hyvinvointia keholle ja mielelle!

Ole kuin Kewpie!
15.5.2018
Show all

Yoga Feenix – Joogasta hyvinvointia keholle ja mielelle!

Jooga tuli elämääni yli kymmenen vuotta sitten ja jäi elämäntavaksi sekä kasvoi suureksi intohimoksi. Jooga ei ole itselleni pelkkää asanatyöskentelyä, vaan kokonaisvaltaista kehon ja mielen kuuntelua, läsnäoloa ja hyvinvointia tukevia valintoja. Viisi vuotta sitten kouluttauduin hathajoogaohjaaksi Suomessa ja alkuvuodesta suoritin kansainvälisen Yoga Alliancen lisenssioiman RYT200 joogaohjaajakoulutuksen Thaimaassa, arvostetussa Samma Karunan joogakoulussa.

Koulutus oli mielettömän hyvä! Ammattitaitoiset ja eri aiheisiin erikoistuneet opettajat ympäri maailmaa ja monipuolinen koulutusohjelma. Sain monta ihanaa ystävää, koin unohtumattomia elämyksiä, opin itsestäni paljon ja sain valtavasti ideoita ja taitoa tehdä rakastamaani työtä. Lisätietoja kouluksesta ja Samma Karunan joogakoulusta oheisesta linkistä

https://www.sammakaruna.org

Jooga on muutakin kuin fyysisiä asanoita

Tärkeintä ohjaustyössäni on asiakasturvallisuus jooga-asanalinjauksissa, erilaiset hengitystekniikat, läsnäolo hetkessä, positiivisuus ja hyvinvointia edistävien ideoiden ja ajatuksien jakaminen. Minua motivoi asiakkailtani saama kiitos, mm. kuinka jooga on vaikuttanut tervehdyttävästi selkäongelmiin, opettanut rentoutumaan sekä auttanut nukahtamisvaikeuksissa.

Hengityksellä on myös tärkeä merkitys. Se on ikäänkuin silta kehon ja mielen välissä. Hengitykseen keskittyminen auttaa fyysisesti jaksamaan haastavassa asanasssa pitempään ja hengitystekniikoilla voidaan myös ”tyhjentää” mieli ja keskittyä puhtaasti olemiseen.

Parijoogaa, kesäjoogaa ja joogaretriittejä

Jooga on käsitteenä kuin suuri työkalupakki, josta voi ammentaa voimaa arkeen. Ohjaan myös suosittua parijoogaa, jossa liikkeitä tehdään yhdessä pareina. Varaa tästä paikkasi seuraavaan parijoogaan

Kesäjooga tunnit alkavat Kulttuuritalo Valveella perjantaina 11.5. klo 9.00.-10.00. Kesäjoogapäivät ovat perjantai aamupäivisin sekä sunnuntaisin iltapäivällä. Tarkemmat tiedot aikatauluista ja tulevista kesäjoogapäiviatä Yoga Feenixin verkkokaupasta.  Voit tulla mukaan myös kertamaksulla 5€/hlö. Ota oma joogamattosi mukaan ja varaa paikkasi tästä!

Kesän odotetuin tapahtuma on viikonlopun kestävä Jooga Juhannus retriitti Yläksen kauniissa tunturimaisemissa. Aikaisen varaajan etuna pääset osallistumaan edulliseen 75€:n hintaan. (EARLY BIRD -hinta).  Tapahtuma järjesteään yhteistyössä Seven Fells Hostellin kanssa ja majoitus on varattavissa heiltä erikseen. Katso tarkemmat tiedot joogaretriitistä verkkokaupastamme!

 

Entä jos haluasinkin yksilöharjoittelua?

Sekin onnistuu! Juuri Sinun liikkuvuudellesi ja tarpeillesi suunniteltu henkilökohtainen joogaohjelma. Hinta alkaen 190€ Oulun seudulla. Sisältää kaksi tapaamista, kartoituksen, ohjelman suunnittelun ja opettelun sekä henkilökohtaisen tuen. Lisätietoja Yoga Feenixin kotisivuilta:

 

Jooga on sielun kuuntelua

Hektisessä ja suorittavassa elämässämme jooga, paitsi lisää kehotietoisuutta, se myös opettaa hiljentymään ja kuuntelemaan omaa sisintään. Henkilökohtaisesti omassa elämässäni, ”jooginen” ajattelu on laajentanut elämänkatsomustani, opettanut hyväksymään, olemaan kiitollinen ja elämään rakkauden kautta.

Lämpimästi toivotan Sinut tunneilleni tutustumaan joogaan ja sen hyvää tekeviin vaikutuksiin. Nähdään joogamatolla!

 

Rakkaudella Tanja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *