Kesätapahtumat ja kurssit

Kesällä joogataan ja meditoidaan jälleen merenrantamaisemissa. Uutena tuotteena nyt myös SUP-joogaa. Kesäkuussa järjestämme hyvinvointipäivän Nallikarissa, jossa rentoudutaan liikkeellä ja länsäololla sekä hellitään kehoa sekä mieltä joogisessa saunamaailmassa ja turvepaljussa. Tapahtuma järjestetään yhteisytyössä Kosketus Luontoon ja Lehtopeatin kanssa.
Jooginen saunamaailma ja turvepalju Nallikarissa 12.6.

Herätään kesään Feenix-linnun lailla ja otetaan Kosketus Luontoon! Tässä urbaanissa kesäretriittissä huolletaan kehoa sekä mieltä liikkeellä, läsnäololla, turvehoidoilla ja saunarituaaleilla. 

Ohjelma alkaa klo 10.00. joogalla ja meditaatiolla merenranta maisemissa. Annetaan katseen levätä meren sinisessä horisontissa, hengitellään iloa ja rohketta ja hellitetään jooga liikkeillä kehon kireydet ja jännitykset. Päivämme jatkuu välipalan ja smoothien jälkeen Meriholstin privaatissa saunamaailmassa. Suomalaisessa saunassa koivuvihta vilkastuttaa verenkiertoa ja saunajoogaa avaa kehon lukkoja. Yrttisaunassa katajan tuoksu hellii aisteja ja kohottaa mielialaa. Kokonaisvaltaisen saunakokemuksen kruunaa eksoottinen, (mutta perisuomalainen), puhdistava, (mutta sotkuinen), rentouttava ja energiaa kohtottava TURVEPALJU. 

Saunotuksessa mukana turvehoitaja, joten sinun ei tarvitse tietää tai osata mitään. Henna-Riikan turvallisissa käsissä saat kaiken tiedon hoitoturpeen terveyttä edistävistä vaikutuksista ja voit halutessasi ostaa Lehtopeatin turvetuotteita mukaan myös kotiisi. Saunotuksen jälkeen kiireetöntä chillailua, musiikkia, luovaa tanssia sekä herkullinen, mutta terveellinen salaattibuffa, jossa saat maistella paikallista lähiruokaa. Jälkiruuaksi tarjoamme kahvia, teetä ja kesän makeita makuja. Hauskan ja rentouttavan päivän päätteksi maadoitumme nurmikolla äitimaan sylissä ja sointukylvyn sävelissä. Päivämme päättyy noin klo 17.00. Osallistumismaksu 120€.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen verkkokaupassa!
Jooga & Meditaatio kurssi

Kesällä on ihanaa olla ulkona ja hengitellä raitista happea merenrantamaisemissa. Tunnin alussa teemme pranayama hengitysharjoituksia, jonka jälkeen siirrymme kehoa avaaviin ja vahvistaviin joogaliikkeisiin sekä tasapainoharjoituksiin. Tunnin lopussa teemme loppumeditaation. Jooga & Meditaatio kurssi sopii kaikille. 

Järjestämme kesällä kaksi kurssia.
  • 11.5. - 1.6. Klo 18-19
  • 30.7. . 20.8. Klo 10-11
Lue lisää ja ilmoittaudu verkkokaupassa. Kurssin hinta 42€.

SUP-jooga kurssi TI 15.6. - 6.7. Klo 18.00 - 19.15.

Jos olet kokeillut suppailua, niin lähde kokeilemaan myös SUP-joogaa. Kurssin alussa opetellaan perusasioita tasapainon löytymiseen ja rentoutumiseen laudan päällä. Teemme helppoja asanoita,  hengitys- ja läsnäoloharjoituksia. Tarvitsen SUP-jooga tunnille oman laudan tai laudan voit myös vuokrata. Kurssin lisätiedot ja ilmoittautuminen verkkokaupassa. Kurssin hinta 48€.