Joogapalveluita vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä

Vietä viikonloppu joogaten ja rentoutuen! 

Ota omaa aikaa itsellesi ja tule viettämään joogaviikonloppua Iso-Syötteelle KIDE hotelliin, Ukkohallaan tai Rokualle.  Luvassa on lempeää liikettä, kiireetöntä olemista, terveellistä ruokaa ja luonnon virkistävää vaikutusta.  Joogan lisäksi tapahtumissa voi olla myös ohjelmassa maastopyöräilya, vaellusta, metsäjoogaa, rummuttelua nuotiolla tai muuta liikunnallista luontoelämystä. Tarkemmat lisätiedot ohjalmasta tapahtumien omissa tiedoissa.

Joogatunnit koostuvat erilaisista fyysisistä harjoituksia, keskitymme meditatiiviseen hengitykseen, rauhoitumme sointukylvyssä ja lisäämme kehon sekä mielen kokonaisvaltaista hyvinvointia joogafilosofiaa unohtamatta. Sään salliessa teemme harjoituksia myös ulkona.

Tapahtumien hintaan sisältyy aina
 💙Majoitus aamiaisineen
❤️Lounas (Rokualla täyshoito)
💛Sauna tai kylpylävierailu
🧡Kuntosalin käyttö
💙Joogaohjelma

Tapahtumien hinnat, ilmoittautumisohjeet ja joogaviikonloppujen tarkempi sisältö löytyy tapahtumien linkeistä Yoga Feenixin verkkosivujen etusivulta.


Lisätiedot ja tulevat tapahtumat etusivulla!

Joogamatka Kreikkaan keväällä 2024!

JOOGAMATKAT TOTEUTETAAN YHTEISTYÖSSÄ VASTUULLISEN MATKANJÄRJESTÄJÄ NAZARIN KANSSA

Joogamatkalla on ihanaa irroittautua arjen rutiineista ja nauttia välimeren lämmöstä ja merimaisemista. Päivät alkavat meditaatiolla ja joogaharjoituksella, joka herättävät kehomielen lempeästi uuteen päivään. Iltapäivällä pidämme toisen joogaharjoituksen auringonlaskun aikaan.

Joogamatkat ovat valmiita matkapaketteja, joten hintaan kuuluu kaikki!
Sinun ei tarvitse erikseen huolehtia liittymälennoista, lentokenttäkuljetuksista eikä siitä mihin iltaisin menisi syömään. Olen mukana matkalla jo lähtökentällä ja kohteessa meitä palvelee Nazarin kohdeoppaat.

Nazarin Joogamatkoilla yövytään aina tasoikkaissa hotelleissa, jotka tarjoavat all inclusive palvelut sekä monenlaista aktiviteettia. Joogatunnit pidämme hotellin liikuntaterassilla, josta on kauniit näköalat merelle. Leppoisa lomatunnelma syntyy myös siitä, että voit aina halutessasi mennä kahville, jäätelölle tai vaikka nauttia lasillisen kuohuvaa hotellin ranneketta näyttämällä.


ALUSTAVA JOOGAOHJELMAMME KREIKASSA

Ota mukaan pieni pyyhe/saronki, vesipullo ja oma joogamatto. (Mattoja myös hotellilta lainattavissa). Yhteiset retket ovat omakustannushintaan. 

PERJANTAI
Oulun lento, saapuminen kohteeseen

LAUANTAI
Vapaa päivä

SUNNUNTAINA
Helsingin lento, saapuminen kohteeseen
Yhteinen illallinen ja tutustuminen

MAANANTAI 
Lempeä hathajooga klo 11.00. 
Hermostoa rauhoittava yin jooga klo 17.00. 

TIISTAI 
Meditatiivinen aamujooga 8.00. 
Yhteinen retki Falirakiin. 

DanceFit Yoga klo 17.00. 

KESKIVIIKKO 
Vinyasa Flow Jooga ja rentoutuminen klo 8.00. 
Yhteinen retki Rodoksen vanhaan kaupunkiin  

TORSTAI 
Pranayama harjoituksia ja hathajooga klo 11.00. 

Hermostoa rauhoittava jooga klo 17.00. 
Chakra Meditaatio 18.00.

Yhteinen illallinen merenrannalla 20.00.

PERJANTAI
Oulun lento kotimatkalle

LAUANTAI
Vapaa päivä

SUNNUNTAI
Helsingin lento kotimatkalle

Uuden Vuoden tulet Alpakkatilalla 29.12. 

Tule kokemaan Uuuden Vuoden taikaa Linnunradan Tilalle!

Pääset tutustumaan tilan alpakoihin, mystisiin voimaeläimiin, joista välittyy lempeää ja sympaattista energiaa. Iltapäivä alkaa metsäretkellä alpakoiden kanssa ja talutamme alpakoita Taikametsässä. 

Retken jälkeen ruokitaan alpakoita porkkanoilla. Alpakkatalutuksen jälkeen kokoonnumme leirinuotion ääreen, jossa nautimme glögiä sekä piparkakkuja. Tulen äärellä, tähtitaivaan alla, teemme manifestointiharjoituksen uudelle vuodelle 2024, sekä kiitämme kulunutta vuotta. Meditaatiohetken jälkeen pysähdymme kuuntelemaan rummun kuminaa leirinuotion lämmössä. Rumpumatka pysäyttää keho-mielen ääreen, hermostoa rauhoittaen. Jos sinulla on oma rumpu, voit ottaa sen mukaan yhteiseen loppurummutukseen.

 Pukeudu tapahtumaan lämpimästi ja metsäretkelle tarvitset talviulkoiluun sopivat kengät. Tapahtuman jälkeen voit jäädä kiireettömästi tulistelemaan nuotiolle ja Linnunradan Kahvila palvelee. Myytävänä suolaista ja makeaa kahvin/teen kera, sekä öljyhamppu elintarviketuotteita. Tilan valikoimista löydät myös ekologisia lähituotteita mm. elintarvikkeita ja kosmetiikkatuotteita! Linnunradantilan osoite on Mourungintie 217, Kempele Tapahtuma alkaa klo 13.30. ja päättyy noin klo 15.30. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi pian! Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.


Seuraa toimintaamme ja tulevia tapahtumia Yoga Feenixin FB-Sivuilta sekä Intagramissa!

Yoga Feenix FB

Yoga Feenix hoidot ja hemmotteluhetket Sinulle ja ystävillesi

Rentoutuminen on tärkeä asia ja nyt voit tilata palveluita suoraan kotiisi, kesämökillesi, työpaikkallesi tai naisteniltaan. Hierontahoidoissa käytän mukana kulkevaa hoitotuolia. Intialainen päähieronta voidaan tehdä myös normaalissa tuolissa istuen. Korvakynttilähoito ja sointukylpy tehdään makuuasennossa. 

Soita ja kysy lisää palveluistamme! Isommille ryhmille, hoitokokonaisuuksiin, viikonloppuisin toteutettavat hoitopalvelut sekä palvelut Oulun alueen ulkopuolelle onnistuu myös. Pyydä silloin tarjous! Soita tai lähetä sähköpostia!

Ryhmälle tilattu hoitokokonaisuus on aina edullisempi. Hinnat alkaen hintoja ja  hoitopalvelut  Oulun talousalueella sisältävät alv 24%. 

HEMMOTTELUHETKET Hinta perh hlö. Punaisella ryhmähinta (5 hlö)
  • Intialainen päähieronta 10 min  20€ 100€
  • Niska-hartia hieronta 25 min 35€ 170€
  • Korvakynttilähoito 49€ 240€
  • Sointukylpy 80€ 150€
"Lappi, luonto ja rauha, naavaiset puut ja solisevat tunturipurot, syksyiset yöt ja hämärään kietoutuva tunturi, makaan sen laella ja katselen tähtitaivasta, kuuntelen pöllön huhuilua, tuulen huminaa puissa, kaukana lentokoneen valot ja tuikkivat tähdet, olen yksi niistä lukemattomista tähdistä, omanlaiseni, uniikki ja ainutlaatuinen, osa tätä kaikkea"

Tanja/ Reissunaisen siivillä