Joogapalveluita vahvalla ammattitaidolla ja suurella sydämellä

Vietä viikonloppu joogaten ja rentoutuen! 

Ota omaa aikaa itsellesi ja tule viettämään joogaviikonloppua Iso-Syötteelle, Ukkohallaan, Leville tai Rokualle.  Luvassa on lempeää liikettä, kiireetöntä olemista, terveellistä ruokaa ja luonnon virkistävää vaikutusta.  Joogan lisäksi tapahtumissa voi olla myös ohjelmassa vaellusta, metsäjoogaa, saunajoogaa, rummuttelua nuotiolla tai muuta liikunnallista luontoelämystä. Tarkemmat lisätiedot ohjelmasta tapahtumien omissa tiedoissa.

Joogatunnit koostuvat erilaisista fyysisistä harjoituksia, keskitymme meditatiiviseen hengitykseen, rauhoitumme sointukylvyssä ja lisäämme kehon sekä mielen kokonaisvaltaista hyvinvointia joogafilosofiaa unohtamatta. Sään salliessa teemme harjoituksia myös ulkona.

Tapahtumien hintaan sisältyy aina
 💙Hotellitason majoitus aamiaisineen
❤️Lounas (Rokualla ja Levillä täyshoito)
💛Sauna tai kylpylävierailu
🧡Kuntosalin käyttö
💙Joogaohjelma

Tapahtumien hinnat, ilmoittautumisohjeet ja joogaviikonloppujen tarkempi sisältö löytyy tapahtumien linkeistä Yoga Feenixin verkkosivujen etusivulta.

Yoga Feenix järjestää vuosittain toistakymmentä joogatapahtumaa Pohjois-Suomessa sekä Oulun alueella. 
Lue lisää ja lähde mukaan huoltamaan kehoa ja mieltä!Lähde joogamatkalle!


Joogamatkalla on ihanaa irroittautua arjen rutiineista ja nauttia välimeren lämmöstä ja merimaisemista. Päivät alkavat klo 10.00. meditaatiolla ja joogaharjoituksella, joka herättää kehon ja mielen lempeästi uuteen päivään. Iltapäivällä klo 17.00. pidämme toisen joogaharjoituksen auringonlaskun aikaan.
Iltaisin keräännymme yhteiselle illalliselle ja hotelli tarjoaa myös monenlaista iltaohjelmaa. 

JOOGAMATKAT TOTEUTETAAN YHTEISTYÖSSÄ VASTUULLISEN MATKANJÄRJESTÄJÄ NAZARIN KANSSA

Joogamatkat ovat valmiita matkapaketteja, 
joten hintaan kuuluu kaikki!
Sinun ei tarvitse erikseen huolehtia liittymälennoista, lentokenttäkuljetuksista eikä siitä mihin iltaisin menisi syömään. Olen mukana matkalla jo lähtökentällä ja kohteessa meitä palvelee Nazarin kohdeoppaat.

Nazarin Joogamatkoilla yövytään aina tasoikkaissa hotelleissa, jotka tarjoavat all inclusive palvelut sekä monenlaista aktiviteettia. Joogatunnit pidämme hotellin liikuntaterassilla, josta on kauniit näköalat merelle. Leppoisa lomatunnelma syntyy myös siitä, että voit aina halutessasi mennä kahville, jäätelölle tai vaikka nauttia lasillisen kuohuvaa hotellin ranneketta näyttämällä.

Myös perheenjäsenet voivat lähteä mukaan!
Yoga Feenixin joogamatkalle voit lähteä yksin, ystävän kanssa tai voit ottaa ei joogavia perheenjäseniä tai puolison mukaan. Hinta ilman joogapakettia on hieman edullisempi, mutta sisältää saman matkapaketin sisällön all inclusivella. Jokainen voi osallistua niille joogatunneille mille haluaa. Hotellin kanssainväliset liikunnanohjaajat ohjaavat englanniksi myös mm. tanssia, vesijumpaa, zumbaa ja lihaskuntotreenejä. Nämä tunnit ovat kaikille ilmaisia.  Eli joogamatkasta voit halutessasi tehdä urheilullisen aktiiviloman tai vain nauttia rennosta rantaelämästä ja auringon lämmöstä. Myös lisämaksullisille retkille voi osallistua jokainen halutessaan.

JOOGAMATKA TURKKIIN OULUSTA SEKÄ HELSINGISTÄ 15.9. - 22.8. 


Alustava joogaohjelma Pegasos Resortissa 

SU Saapuminen kohteeseen 
MA Yhteinen lounas ja tutustuminen hotelli alueeseen 
Lempeää hathajooga iltapäivällä 
TI Meditatiivinen aamujooga 
 TI DanceFit Yoga iltapäivällä 
KE Vinyasa Flow Jooga ja rentoutuminen aamulla 
KE Pranayama harjoituksia ja hathajooga iltapäivällä 
 TO Meditaatio ja tasapaino asanat aamupäivällä 
TO Kosketuksen voima -joogatyöpaja iltapäivällä 
PE Detox aamujooga 
PE Rentouttava hathajooga iltapäivällä 
LA Vapaapäivä ja rentoutumista 
SU Kotimatkalle

KEVÄÄLLÄ 2025 JOOGAMATKA KREIKKAAN! 
TULOSSA PIAN MYYNTIIN!


Joogamaratonit Oulussa!


Dynaamisen joogan ystäville tehokas joogamaraton saa sykkeen nousemaan, hien virtaamaan ja mieli keskittyy asanoihin, hengitykseen ja läsnäoloon. Vuodelle 2024 lanseerattu uusi JOOGAMARATON tuntikonsepti sopii etenkin fyysisestä joogaharjoituksesta kiinnostuneille.

 Joogamaratonit on jaettu kahteen eri tuotekategoriaan: Vinyasa Flow ja DanceFitYoga. 

 Vinyasa Flow Dynaaminen, virtaava joogaharjoitus, jossa hengitys rytmittää asana työskentelyä. Teemme mm. aurinkotervehdyssarjaa, tasapainoliikkeitä ja inversioita. Harjoitusta tehdään omaa kehoa kuunnellen ja annan myös vaihtoehtoisia liikkeitä eri tasoisille joogaajille. Tunti päätetään loppumeditaatioon ja rentoutumiseen.

 DanceFitYoga Suomalainen ryhmäliikuntakonsepti, jossa yhdistyy kolme erinomaista lajia. Tanssi. lihaskuntoharjoittelu sekä dynaaminen jooga. Tunti alkaa tanssiosuudella, jossa saadaan keho lämpimäksi ja musiikin rytmi nostaa energiatasoa. Lihaskunto osuudessa käydään läpi kehon eri lihasryhmät ja vastuksena toimii oma keho. Toistot tekevät lihaskuntoharjoittelusta tehokasta. Dynaaminen joogaosuus venyttää ja huoltaa lihaksia. Tunti päättyy loppu rentoutumiseen. 

Joogamaratonit pidetään kerran kuussa lauantaisin klo 11.00. - 13.00. Oulun keskustassa, Liikuntakeskus Sportellossa.
Osoite on Kansankatu  47, 90100 Oulu. Tule paikalle 10-15 minuuttia etukäteen, niin pääsemme aloittamaan ajoissa.

Voit osallistua Joogamaratoniin kertamaksulla tai edullisemmalla sarjakortilla. Sarjakortilla voit maksaa myös ystäväsi ja kortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Kertamaksun voit ostaa etukäteen Yoga Feenixin verkkokaupasta tai paikan päältä käteisellä tai mobilepay maksulla. Joogamaratonit voit maksaa myös Smartumila tai Edenredillä. 

 HINTA Kertamaksu 25€/hlö
 Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 20€/hlö 
5 x Sarjakortti 65€ 

Ota mukaan oma joogamatto lämmintä pusakkaa/pieni peitto ja villasukat rentoutumiseen  ja vesipullo. DanceFitYogaan tarvitset jumppatossut.
Joogamattoja ja tiilejä on myös lainattavissa paikan päällä.

Syksyn joogamaratonit
31.8. DanceFit Yoga Maraton
14.9. Vinyasa Flow Yoga Maraton
12.10. DanceFit Yoga Maraton 
9.11. Vinyasa Flow Yoga Maraton
Joogavaellukset ja puistojoogaa!

Joogavaellus Pilpasuolle lauantaina 1.6. ja 11.8.

Osallistu taianomaiseen joogavaellukseen Pilpasuon luontomaisemissa! Tutustumme samalla liikkeen ja aistien kautta neljään eri elementtiin: vesi, maa, ilma ja tuli.

 Tapaamme Pilpasuon parkkipaikalla klo 12.00. 
Vaellus on pituudeltaan noin 7 km. Teemme hengitysharjoituksia ja rentoudumme kuunnellen metsän ääniä. Korkeiden mäntyjen alla teemme kehoa avaavaa ja huoltavia metsäjoogaliikkeitä ja annamme luonnon hoitaa kehoa sekä mieltä. Pidämme tauon laavulla tulistellen (mahdollisuus paistaa makkaraa) ja rauhoitumme nuotion ääressä rummun ääntä kuunnellen. Rumpumeditaation yhteydessä teemme irtipäästämis harjoituksen. 

Vaellukselle tarvitset tukevat vaelluskengät, istuma-alustan (tyhjä muovipussikin käy) ja repun tai päivärinkan. Lisäksi evästä, juomista ja ulkoiluun sopivat varusteet. Päähine tai huivi on hyvä olla mukana suojaamassa auringolta ja hyttysiltä. Vaellus vaatii hyvää peruskuntoa! Joogavaellus toteutetaan säävarauksella! Palaamme vaellukselta parkkialueelle viimeistään klo 16.00.


Puistojoogaa ja DanceFitYogaa Ainolanpuistossa
La 18.5.   La 15.6.    La 6.7     La 10.8.

Kesän joogamaratonit pidetään kerran kuussa lauantaisin klo 11.00. - 13.00. Ainolan puistossa, Oulun keskustan tuntumassa. Tanssi ja lihaskuntoharjoitus kestää tunnin. Toinen tuntiosuus on lempeää puistojoogaa. 

Paikka: Oulun Pohjois-Pohjanmaan museon edessä.
Voit osallistua Joogamaratoniin kertamaksulla tai edullisemmalla sarjakortilla. Sarjakortilla voit maksaa myös ystäväsi ja kortti on voimassa vuoden ostopäivästä. (Tunnit jatkuvat syksyllä) Kertamaksun voit ostaa etukäteen Yoga Feenixin verkkokaupasta tai paikan päältä käteisellä tai mobilepay maksulla. Joogamaratonit voit maksaa myös Smartumila tai Edenredillä. 

 HINTA 
Kertamaksu 25€/hlö 
Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset 20€ 
Sarjakortti 65€ (5x kertaa)
Ota mukaan oma joogamatto, säähän sopiva vaatetus, lämmintä vaatetta rentoutumiseen ja vesipullo. 
 

Yoga Feenix hoidot ja hemmotteluhetket Sinulle ja ystävillesi

Rentoutuminen on tärkeä asia ja nyt voit tilata palveluita suoraan kotiisi, kesämökillesi, työpaikkallesi tai naisteniltaan. Hierontahoidoissa käytän mukana kulkevaa hoitotuolia. Intialainen päähieronta voidaan tehdä myös normaalissa tuolissa istuen. Korvakynttilähoito ja sointukylpy tehdään makuuasennossa. 

Soita ja kysy lisää palveluistamme! Isommille ryhmille, hoitokokonaisuuksiin, viikonloppuisin toteutettavat hoitopalvelut sekä palvelut Oulun alueen ulkopuolelle onnistuu myös. Pyydä silloin tarjous! Soita tai lähetä sähköpostia!

Ryhmälle tilattu hoitokokonaisuus on aina edullisempi. Hinnat alkaen hintoja ja  hoitopalvelut  Oulun talousalueella sisältävät alv 24%. 

HEMMOTTELUHETKET Hinta perh hlö. Punaisella ryhmähinta (5 hlö)
  • Intialainen päähieronta 10 min  20€ 100€
  • Niska-hartia hieronta 25 min 35€ 170€
  • Korvakynttilähoito 49€ 240€
"Lappi, luonto ja rauha, naavaiset puut ja solisevat tunturipurot, syksyiset yöt ja hämärään kietoutuva tunturi, makaan sen laella ja katselen tähtitaivasta, kuuntelen pöllön huhuilua, tuulen huminaa puissa, kaukana lentokoneen valot ja tuikkivat tähdet, olen yksi niistä lukemattomista tähdistä, omanlaiseni, uniikki ja ainutlaatuinen, osa tätä kaikkea"

Tanja/ Reissunaisen siivillä