Blogi

Maanantai, Marraskuu 4, 2019, 08:53

Unelmilla on tapana toteutua, sanotaan. Ja omassa elämässäni tämä on kyllä pitänyt paikkaansa. Lapsena kirjoitin paljon. Satuja, tarinoita, runoja, loruja ja haaveilin, että joskus kirjoitan myös oman kirjan. Parikymppisenä viettäessäni villikkovuosia Kaliforniassa päätin, että kirjoitan runokirjan ”Reissunaisen siivillä”. Kirja olisi sitten valmis, kun olen vanhempi, viisaampi ja elämänkokemuksia rikkaampi. Ja näinhän siinä sitten kävi.

Elämä oli matkalaukussa ja omaisuus parissa pahvilaatikossa. Ja kuinka onnellinen sitä silloin olikaan!

Hektiset vuodet matkailualalla ja reissuhommissa maailmalla antoivat aiheita runoihin ja tarinoihin. Tein töitä matkaoppaana, lentoyhtiössä, merillä ja rakastin reissaamista. Nuorena en edes haaveillut pysyvästä kodista. Elämä oli matkalaukussa ja omaisuus parissa pahvilaatikossa. Ja kuinka onnellinen sitä silloin olikaan! Onni ei löydy omistamisesta, vaan elämänkokemisesta, ystävistä, mielekkäästä tekemisestä ja intohimoisesta elämänpalosta.


Reissunaisen siivillä -runokirja on myös kasvutarina nuoruuden epävarmuudesta oman sisäisen rauhan löytymiseen.
Erinomainen lahjaidea valmistuvalle tai koulunsa päättävälle. Reissunaisen siivillä kertoo matkoista, kokemuksista, elämyksistä, rakkaudesta, pettymyksistä ja itsensä löytämisestä.

Runokirja on tilattavissa Yoga Feenixin Holvin verkkokaupassa 20€.
(Sisältää omistuskirjoituksen sekä ilmaiset postituskulut Suomessa).

https://holvi.com/shop/yogafeenix/


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
"Minun kotini on maailma, kattoni on taivaankansi ja lattiani äitimaa. Et voinutkaan rakentaa muureja ympärilleni. Minun siipeni kantavat, sydämeni laulaa vapauden laulua ja minun täytyy jatkaa matkaa....
Hyväsi rakkaani, hyvästi!"


Tanja -Reissunaisen siivillä