Blogi

Maanantai, Maaliskuu 23, 2020, 12:37

Kaikesta huolimatta ja ehkä juuri siksi, tämä aika opettaa meille hetkessä elämisen taitoa. Kuten itselläni, pienyrittäjänä, kalenteri on lähes tyhjä ja huoli toimeentulosta hiipii väistämättä mieleen. Moni muu yrittäjä on samassa tilanteessa, useat töissä olevista ovat lomautettuja tai iritisanottuja. Elämä ja arki on muuttunut. Pakollinen irtautuminen "oravanpyörästä" tuokin aikaa, aikaa ajatella ja tehdä joitain muuta.

Kiitollisuus tässä hetkessä!

Itse aloitin aamuni kiitollisuusmeditaatiolla. Kiittää voi pienistä asioista tämän kriisin keskellä. Kiitos, että olen terve, minulla on katto pään päällä ja voin nauttia ravitsevan aamiaisen. Kiitos, että minulla on ihana, pieni koira kaverina hiihtolenkillä kevätauringon piristäessä kummasti mieltäni. Kiitos, että mieleni täyttyy uusista ideoista ja suunnitelmista, miten voisin toteuttaa työtäni myös tämän haastavan kevään aikana. Päivä kerrallaan, hetki kerrallaan, rohkeasti ja luottavaisesti kohti muutoksia.

"On vain kaksi päivää vuodessa, kun emme voi tehdä mitään. Toisen nimi on eilinen ja toisen huominen, mutta tänään, tänään on se päivä, kun voimme iloita, seikkailla ja rakastaa!"

-Dalai Lama-

 


Ei viestejä
(*) Vaaditut kentät
"Minun kotini on maailma, kattoni on taivaankansi ja lattiani äitimaa. Et voinutkaan rakentaa muureja ympärilleni. Minun siipeni kantavat, sydämeni laulaa vapauden laulua ja minun täytyy jatkaa matkaa....
Hyväsi rakkaani, hyvästi!"


Tanja -Reissunaisen siivillä