Yoga Feenix - Hyvinvointia keholle ja mielelle!

Joogaa ja alpakoita Linnunradantilalla!

Oletko koskaan tavannut alpakkaa? Alpakka on eteläamerikkalainen kamelieläin, joka oli jo muinoin perun inkoille pyhä ja arvostettu eläin. Luonteeltaan alpakka on lempeän rauhallinen ja uteliaskin. Turkki on ihanan pehmeä ja alpakan villaa kutsutaan kuninkaiden kuiduksi sen silkkimäisen ominaisuuden vuoksi. 

Pidämme tulevana kesänä alpakkajooga tapahtumia sunnuntaisin touko-kesäkuussa. Liput myynnissä Yoga Feenixin verkkokaupassa. Toteutamme alpakkajooga tapahtumia myös tilaustunteina! 
Ota silloin yhteyttä yogafeenix(at)gmail.com

Kiitos kaikille alpakkajoogaan osallistuneille! Seuraavan kerran joogaamme alpakoiden kanssa kesällä 2025!

Kosketuksen Voima Jooga-työpaja
Tässä jooga-työpajassa sukelletaan ihmisyyden alkulähteille kosketukseen ja vuorovaikutukseen.💙 Kosketuksen voima ja herkkyys sanoissa, katseessa, energiassa sekä kehollisessa kosketuksessa. Jooga liikkeissä pysähdymme aistimaan kosketusta fyysisesti, energeettisesti sekä aistien ohjaamina. Teemme yksilöharjoituksia, pariharjoituksia sekä toimimme ryhmässä. 

Kosketuksen voima- työpaja avaa meitä sielullisella tasolla ja parhaimmillaan kosketus rauhoittaa, luo turvallisuuden tunnetta ja yhteenkuuluvuutta. Ota mukaan lämmintä vaatetta ja villasukat. Voit ottaa oman joogamaton ja tiilen mukaan.

Kosketuksen voima myös tilaustuntina  ryhmille. Hinta alkaen 120€/h. 
Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. 
Sointukylpy
Sointukylpy, äänimatka, sound healing.... ihanalla hetkellä on monta nimeä! ❤️
Tähän tapahtumaan ei tarvitse pukeutua uimapukuun vaan lämpimiin vaatteisiin ja villasukkiin. Sointukylpy on sukellus oman kehomielen ääreen ja hoitava elämys kokea läsnäoloa. Tunti alkaa rauhoittumisella, hengitysharjoituksilla ja kehollisella rentoutumisharjoituksella. Tunnin aikana käytän tarinoita, äänimaljoja, tuulikelloja, kristallimaljaa, chakrasoitinta, rumpua ja sadesoitinta. Sointukylvyssä kehomieli rentoutuu ja hermosto rauhoittuu. Pukeudu lämpimästi ja ota mukaasi pieni peitto ja villasukat. 

Sointukylpy myös tilaustuntina yksilö, pari tai ryhmärentoutumiseen.  
Hinta alkaen 120€/h.
Ota yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse. 

Tapahtumat Oulun alueella