Kesätapahtumat ja kurssit

Kesällä joogataan ja meditoidaan jälleen merenrantamaisemissa. Uutena tuotteena nyt myös SUP-joogaa. Kesäkuussa järjestämme hyvinvointipäivän Nallikarissa, jossa rentoudutaan liikkeellä ja länsäololla sekä hellitään kehoa sekä mieltä joogisessa saunamaailmassa ja turvepaljussa. Tapahtuma järjestetään yhteisytyössä Kosketus Luontoon ja Lehtopeatin kanssa.
Joogaa ja hyvinvointia kaikille aisteille!

Syyskuussa 4.9. järjestetään Oulussa, Lämsänjärvellä, kokonaisvaltaista hyvinvointia vahvistava urbaani päiväretriitti. Irtipäästetään arjesta sekä suorittamisesta ja nautitaan joogan hyvää tekevistä vaikutuksista ja kiireettömästä läsnäolosta. Päivän aikana huolletaan kehoa sekä mieltä liikkeellä, aistiharjoituksilla, naurojoogalla, meditaatioharjoituksilla ja rentoudutaan saunan lämmössä sekä turvepaljussa.

Ohjelma alkaa klo 10.00. lempeällä hathajoogaharjoituksella, jossa kehoa hellitetään avaavilla liikkeillä ja irtipäästetään kireydet ja jännitykset. Päivämme jatkuu lounaan jälkeen ulkona, järvimaisemissa nuotion äärellä. Teemme hengitysharjoituksia, meditoimme tulta katsellen ja kevennetään oloamme naurujoogalla. 

Iltapäivällä olemme kahdessa ryhmässä, jossa osa pääsee saunaan ja turvepaljuun. Henna-Riikan turvallisissa käsissä saat kaiken tiedon hoitoturpeen terveyttä edistävistä vaikutuksista ja voit halutessasi ostaa turvetuotteita mukaan myös kotiisi. Toinen ryhmä osallistuu Tanjan luotsaamaan, aisteja herkistävään ja vahvistamaan Aistit auki-työpajaan. Saunan, turvepaljun ja työpajojen jälkeen maistelemme saunasuolukkaa, teetä, kahvia ja pientä makeaa jälkiruuaksi. 

Päivämme päättyy rumpumeditaatioon noin klo 17.00. Viikkoa ennen tapahtumaa lähetämme osallistujille Tervetuloa-kirjeen, jossa on tarkempi ohjelma ja tieto siitä, mitä tarvitset mukaan. 

Osallistumismaksu sisältää 
  • jooga- ja meditaatio-ohjaukset ja työpajat
  • vegaanisen keittolounaan ja iltapäivän ruokatarjoilut
  • turvepaljun, saunan sekä rumpumeditaation 
Lämsänjärven leirikeskuksesa on suihkut, wc-tilat ja pukuhuone. Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti ja huomioimme THL:n ohjeistukset. Kosketus Luontoon Yoga Feenix Jos sinulla on kysyttävää tapahtumaan liittyen, niin ota yhteyttä. Nähdään pian! Terveisin Henna-Riikka ja Tanja

Osallistumimaksu 129€. Lisätiedot ja ilmoittautuminen verkkokaupassa!
Jooga & Meditaatio kurssi

Kesällä on ihanaa olla ulkona ja hengitellä raitista happea merenrantamaisemissa. Tunnin alussa teemme pranayama hengitysharjoituksia, jonka jälkeen siirrymme kehoa avaaviin ja vahvistaviin joogaliikkeisiin sekä tasapainoharjoituksiin. Tunnin lopussa teemme loppumeditaation. Jooga & Meditaatio kurssi sopii kaikille. 

Järjestämme kesällä kaksi kurssia.
  • 11.5. - 1.6. Klo 18-19
  • 30.7. . 20.8. Klo 10-11
Lue lisää ja ilmoittaudu verkkokaupassa. Kurssin hinta 42€.

SUP-joogaa

Jos olet kokeillut suppailua, niin lähde kokeilemaan myös SUP-joogaa. Tunnin alussa opetellaan perusasioita tasapainon löytymiseen ja rentoutumiseen laudan päällä. Teemme helppoja asanoita,  hengitys- ja läsnäoloharjoituksia. Tarvitsen SUP-jooga tunnille oman laudan tai laudan voit myös vuokrata. Lisätiedot ja ilmoittautuminen verkkokaupassa.

Seuraavat SUP-joogat heinäkuun lopussa, jos säät sallivat.